4 Temmuz 2020 Cumartesi

Yatırımcıların Yeni Gözdesi Tuzla

Yatırımcıların Yeni Gözdesi Tuzla

Yatırımcıların yeni gözdesi Tuzla ;emlak sektörünün parlayan yıldızı olma yolunda hızla yükseliyor. Marmaray sayesinde İstanbul içine ulaşımın kolaylaşmasıyla değeri artan konut birim fiyatları ile Tuzla emlak sektöründe İstanbul’un lokomotifi oldu.

Marmaray ile Halkalı ve Tuzla arası ulaşım 2 saat gibi kısa bir zamanda gerçekleşebilir. İstanbul içinde çalışan kişiler için tek vesaitle işe gidebilmek bir lüks olduğu için bu ulaşım şekli çok cazip gelmektedir.

Tuzla ‘da yaşamak, İstanbul içindeki daha kalabalık olan ilçelerin keşmekeşinden izole bir hayat sürmek demek olduğundan tercih edilir. Hem de yeni yapılan Tuzla konut projeleri ile arz konusunda da sıkıntı kalmamıştır.

Eski binaların kentsel dönüşümle alt yapı sorunlarının yeni yatırımlarla çözülmesi sakin bir hayat arayanların Tuzla satılık daire ’yı tercih etmelerini sağlamıştır.

Tuzlada satılık daireler

Yeni projeler ve ulaşım kolaylığı ile Tuzla bir cazibe merkezi oldu son yıllarda. Marina‘nın, bir alışveriş adası ve Türkiye’nin ilk deniz oteline sahip olması nedeniyle sahil bölgesi konut talebi olarak patlama yaşadı. Bunların yanında tema parkı ile İstanbul’da tek olan Tuzla konut ve arazi yatırımcılarının dikkatini çekmeyi başardı.

Yatırımcıların Yeni Gözdesi Tuzla ‘da satılık daireler

İstanbul’un İzmit ile sınır ilçesi olan Tuzla az katlı konut proje alanları ile lüks gayrimenkuller üretilmesini sağladı. Bu durum daha fazla parası olan kimseleri Tuzla ‘ya çekti. Tuzla’da oturan kişilerin değişen profili, bu ilçeye yatırım yapılmasını ve alt yapı çalışmalarının hızlanmasını sağladı.

Eskiden bir sayfiye yeri olarak görülen Tuzla , şimdilerde değişen çehresi ile yaz kış yaşanabilen modern ve lüks bir hayata açılan kapı olma konumuna yükseldi.

Tuzlada satılık daire

Sabiha Gökçen Havalimanı’na yapılacak olan yeni pist, Anadolu Yakası Hal Projesi, Havaray projesi de hayata geçtiğinde konut fiyatlarının katlanması beklenmektedir. Bu bağlamda konut yatırımı yapmak isteyenlerin ilk adresi olmaya aday olan Tuzla hem deniz yaşamı hem de şehir yaşamı ile iç içe bir İstanbul özlemine son verecek.

TOKİ ’nin son toplu Tuzla konut projesi için yine Tuzlanın tercih edilmesi de buradaki konut arzına katkıda bulunacak ve yatırım değerini artıracaktır.

 

Projelerimiz ile ilgili tüm bilgi ve randevu için BURAYI tıklayarak form doldurmanız yeterli olacaktır.

CONCEPT GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK.

Proje Satışlarımızdan Hizmet bedeli (komisyon-emlakçı ücreti vb.) alınmamaktadır.

Melek UZUN

0530 238 22 66

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder