2 Temmuz 2020 Perşembe

Beyaz inci Konakları Tuzla

Beyaz inci Konakları Tuzla

Beyaz inci Konakları Tuzla ,yayla mahallesinde bulunan  çok kıymetli bir bölgede inşaası  yükselen Beyaz İnci Konakları , yatırım olarak değerli olduğu , kira getirisi ve düşük aidatıyla size önemli yatırım olanakları sağlamakta. Bölgenin iş sahaları olması itibarı ile  kiralamaya uygun lokasyonda yer alması, siz uzun süreli olumlu dönüşler sağlayacaktır. Hem hayatın güzelliklerini, hem de kazancı doyasıya yaşamak istemezmisiniz?

Tuzla Beyaz inci sitesi satılık Daire

Proje , E5 karayoluna  bağlantılı, Marmaray durağı  yanı başında, Tuzla Marmaraya 5dk , uluslar arası havalinaı olan Sabiha Gökçen’e 15 dk uzaklığı ile avantaj sağlamaktadır. Kara, hava ve deniz yollarını kullanarak evinize en rahat ulaşımı sağlayabileceğiniz proje için sizleri satış ofisine bekliyoruz.
Dünyanın ilk 5fonksiyonlu via portmarina ve yaşam merkezi olma özelliğini taşıyan ve tamamı deniz üstünde tasarlanmış  Marina’dır; çok ünlü markalar, eğlence merkezleri, 11.000 tür deniz canlısının bulunduğu Via sea Akvaryumu, sinemalar, lokantalar bulunmaktadır.
Marina yapımından sonra yanına yapılan alışveriş merkezi sayesinde oldukça fazla ziyaretçi çeken Tuzla Marina kapılarını açtığı 2015 yılından bu yana ilçenin kalbi oldu adeta. Bu tanıma fazlasıyla uyması bir yana 750 tekne kapasitesiyle Dünyanın 5 fonksiyonelli ilk ve tek marinası olma özelliği de var.
İstanbul’un en uzun tünel akvaryumu olan sualtı tünel akvaryumu da burada bulunuyor. 154 üniteli deniz üzerine inşa edilmiş alışveriş merkezi, tema parkı ve sosyal yaşam alanları ile bütünleşmiş bir projedir. Özellikle sahil kesimindeki gayrimenkullerde önemli bir değer artışı geliştirmiştir. Tuzla satılık daire ilanlarımız için bizleri arayabilirsiniz.

Tuzla Beyaz inci Konakları kiralık Daire

Statik, 2019 deprem yönetmeliğine uygun olarak yapılan projede , Site en son techizatlı , kameralı , güvenlik personeli  7/24 görev başında olacak yangın ,doğal gaz alarmları gibi ek sistemler hayatı daha da güvenli ve rahat bir hale getiriyor.
Beyaz İnci Konakları ‘nda, 24 saat üst düzey güvenlik donanımı, misafirlerinizi rahat ettirecek dinlenme teras alanları, bu hizmetlerden yararlanırken en düşük aidat keyfi yalnızca Beyaz İnci Konakları olarak bulabilirsiniz.
Tuzla yeni konut projeleri İçin; Web sitemizi  ziyaret edebilir yada 0216 494 0 900 den arayabilirsiniz.Siz hayal edin biz bulalım.
Melek UZUN
0530 238 22 66
0216 494 09 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder