2 Temmuz 2020 Perşembe

Dostkent Sitesi Tuzla Satılık Kiralık Daire

Dostkent Sitesi Tuzla Satılık Kiralık Daire

Dostkent Sitesi Tuzla Satılık Kiralık Daire ilanları için web sitemizi incelemenizi Tavsiye ediyoruz.Tuzla marina ya yakın deniz manzaralı satılık daire Tuzla ilanları için arayabilirsiniz.

Dostkent Sitesi Tuzla Satılık Daire fiyatları

  • Tuzla sahilde 1+1 kurguda apartman daireleri 500.000 TL den başlayan rakamlara satılıyor.
  • Lüks, deniz manzaralı 3+1 daireler ise 900.000 TL’den başlıyor. 1600.000 TL’ye kadar bu konseptte satılık konut mevcut.
  • Site içi deniz manzaralı kiralık daire Tuzla ‘da yine 1600 ile 2500 bin TL arasında bir ortalamadan söz edilebilir.
  • Deniz manzaralı, dubleks – tripleks ve lüks site olanakları içinde yer alan konutlarda fiyatlar 3 milyondan başlayarak öznel durumlara göre çok daha yüksek rakamlara dayanıyor.

Tuzla Deniz Manzaralı Satılık Daireler

Tuzla deniz manzaralı satılık daireler , farklı bütçe sınırılamalarına uygun alternatiflere sahip. Yeni binalarda yıllık enerji tüketimi en aza indirgenmiş durumda. Ayrıca otopark, Bina Yönetim Sistemi, güvenlik, asansör vb. eklentiler de göze çarpıyor.
Depreme dayanıklılık hususunda da daha katı kurallara göre inşa edilen bu yeni mimarî projeler, eski tip apartmanlara göre daha yüksek fiyatlardan alıcı buluyor. Site konutlarında da fiyatlar oldukça farklı bir dengeye sahip.
Deniz manzaralı kiralık daire tuzla ,portföyümüzde site kapsamındaki sosyal olanaklar, sağlık kuruluşları, dinlenme alanları, güvenlik hizmetleri gibi detaylar, daire fiyatlarının da farklılık arz etmesine neden oluyor.

Dostkent Sitesi Tuzla Satılık Kiralık Daire Deniz Manzaralı

Deniz manzaralı satılık daire Tuzla sahil ‘de şeridinin yerleşkeleri baz alındığında bütçe dostu bir maliyetle karşımıza çıkıyor. Tuzla ’nın benzer yerleşimlere göre daha uygun satılık konut mevcudiyetine sahip olmasında birkaç etkiden söz etmek mümkün.
Öncelikle şehir merkezine uzaklık bunda en büyük paya sahip. Fakat her geçen gün artan ulaşım örgüsü, fiyatların da gün be gün yükselmesine neden oluyor. Bir diğer amil ise, sosyal aktivite – eğitim ve yaşam kalitesi gibi öncül başlıklarda ilçenin yeni gelişen bir ehliyete sahip olması.
Tuzlada yeni konut projeleri İçin; Web sitemizi  http://tuzlaemlakci.com/ ziyaret edebilir yada 0216 494 0 900 den arayabilirsiniz.Siz hayal edin biz bulalım.
CONCEPT GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK.
Melek UZUN
0530 238 22 66
0216 494 09 00

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder