4 Temmuz 2020 Cumartesi

Tuzla Ambiyans Projesi

Tuzla Ambiyans Projesi Hakkında

Tuzla Ambiyans Projesi hakkında ; Tuzla ’nın kalbinde yer almaktadır. Her türlü ulaşım imkânına yakın olması ile dikkat çeken projenin daire tipleri her bütçeye ve kişiye uygun olarak tasarlanmış. Tuzla Marmaray tren hattının yanında, Tuzla İçmeler metro istasyonuna yakın ve otobüslerin geçiş noktası.

Projenin lokasyonu, tüm okullara yakın ve ulaşım kolaylığı sağlaması açısından da oldukça dikkat çekici. İTÜ Tuzla Kampüsü’ne yürüme mesafesinde bulunan projenin 1+1 evleri tam da öğrencilere göre. Özel üniversitelere ve devlet üniversitelerine yakın olmasının yanında devlet okullarına da oldukça yakın konumda yer alır.

Tuzla Şahsuvaroğlu Ambiyans Satılık Daire

Tuzla Ambiyans projesinde 42 dükkân 253 mesken bulunmaktadır. Açık havuzu ve sosyal merkezi sayesinde eğlenceyi dışarıda aramanıza gerek olmayacak. Sitenin içinde trafik olmayacağı için bodrum otopark olarak düzenlenmiştir. Her hane başına ve misafirleri için yeterli otopark alanına sahiptir.

Özellikle B blok altında konuşlandırılan dükkânlar sayesinde alışveriş için dışarı çıkmanıza gerek kalmayacak. Bunun yanında eğer AVM lere gitmek isterseniz Viaport,marina 5 dakikalık mesafededir.

Şahsuvaroğlu Ambiyans

Daire tiplerini inceleyecek olursak; 1+1 daireler hariç her dairede ekstra bir ebeveyn banyosu bulunur. Ayrıca her dairede kapının hemen yanında vestiyer dolabı bulunmaktadır. Dolabın tam karşısında mutfak vardır. Mutfak dolapları krem, gri ve siyahın harmanlanmasıyla dizayn edilmiş. Hem mutfaktan hem de salondan oldukça geniş bir balkona çıkılıyor.

Mutfağın hemen yanında yer olan odanın hem oturma odası hem de genç odası yapılabilme potansiyeli var. Yanındaki diğer odanın da hem bebek odası hem de çalışma odası yapılabilmesi söz konusu olabilir.

Şahsuvaroğlu Ambiyans  sahibinden satılık

Yatak odası koridorun sonunda yer alıyor. Girer girmez kapının arkasında yer alan banyo yeterli büyüklüğe sahip. Odada ayrıca bir gömme dolap ve giyinme bölümü yer alıyor. Oldukça aydınlık ve ferah bir oda olan yatak odasının büyüklüğü yeterlidir.

Tüm dairelerin tavan yüksekliği 290 cm olarak uygulandığından ferah ve havadar bir ambiyans oluşmuş. Pencerelerde ve duvarlarda ses geçirmez özellik olduğundan evin içinde sessizlik hâkim. Yüksek kalitede işçilik ve güvenliğin ön planda olduğu Şahsuvaroğlu ambiyans projesi fiyatları için aramanız yeterli olacaktır.

Projelerimiz ile ilgili tüm bilgi ve randevu için BURAYI tıklayarak form doldurmanız yeterli olacaktır.

CONCEPT GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK.

Proje Satışlarımızdan Hizmet bedeli (komisyon-emlakçı ücreti vb.) alınmamaktadır.

Melek UZUN

0530 238 22 66

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder