2 Temmuz 2020 Perşembe

Tuzla Ambiyans Kiralık Daire

Tuzla Ambiyans Kiralık Daire

Tuzla Ambiyans kiralık daire olarak da oldukça yüksek ilgi görmektedir. 1+1 den başlayarak gittikçe artan oda sayısı ve metre kare alanlarına göre kira bedelleri belirlenmiştir.
1+1 geniş daire kiralık olarak genelde öğrencilerin tercih ettiği dairelerdir. Öğrenciler hem bütçelerine hem de ihtiyacına göre bir evde yaşamak istediğinden bu daireleri tercih etmektedirler. Ancak bu siteden tercih etmelerinin sebebi ise lokasyonudur. Yani her türlü toplu taşıma ulaşım imkânına yakın konumu ve havaalanına 15 dakika olan uzaklığı cazibesini arttırır.

Tuzla Ambiyans Kiralık Fiyatları

Ambiyans kiralık daire tipleri şu şekildedir. Dairelerin fiyatları sadece metrekaresine göre belirlenmemektedir. Dairelerin eşyalı ya da eşyasız olması, şerefiye özellikleri ile dairede yapılmış olan üstün özellikler de kiralama fiyatına etki etmektedir.
1+1 Geniş daireler 1600 TL den başlayan kiralarla karşımıza çıkıyor. Oldukça geniş olan bu daire tipi 105 m2 civarındadır.
Tuzla ambiyans kiralık  2+1 daireler 105 M2 ve 118 M2 ve dubleks seçeneklerde inşa edilmiş. Her dairenin tavan yüksekliği 290 CM2 olarak yapıldığından oldukça ferah bir his veriyor. 2+1 dairelerin başlangıç kiraları 2000 TL’dir. Dairede bulunan donanımlar ve şerefiye özellikleri ile artan kiralama bedeli ev sahibi ve kiracı arasındaki anlaşmayla belirlenmektedir.

Şahsuvaroğlu Tuzla Ambiyans Kiralık Daire 3+1

Şahsuvaroğlu Tuzla ambiyans 3+1 olan daire büyüklükleri de 217 M2 den 266 M2’ye kadar uzanıyor. 3+1 dairelerde de dubleks kiralıklar var. Normal daireler 3100 TL’den kiraya verilirken dubleks olanları da 3600TL’den kiracı buluyor.
4+1 ve 4+2 şeklinde inşa edilen dubleksler de vardır. Ama henüz bunlarla ilgili bir kiralama verisi bulunmuyor. İlerleyen zamanlarda bu daire tiplerinde de kiralama yapılma ihtimali her zaman vardır.
Tüm daireler ortak sosyal alanlardan yaralanma hakkına sahiptir. Merkezi sistemle ısınma sağlanmakta olup pay ölçer takılmıştır. Her daire harcadığı kadar ödeme yapar. Dairede klima altyapı tesisatı kurulu olup sadece klimanın takılması yeterlidir.
Islak zeminlerin tamamı seramik döşeme ve banyolarda mermer görünümlü seramik hem taban hem de duvarlarda kullanılmıştır. Böylece bütünlük elde edilerek daha büyük görünüme kavuşturulmuştur. Diğer alanlar laminant parke uygulaması ile örtülmüştür.
Tuzla Ambiyans kiralık daireleri seçmeniz için bir diğer neden de projesi çevredeki pek çok siteden çok daha geniş bir alana sahip olmasıdır. Elit yaşam tarzını uygun fiyata yaşamak isteyenlere kiralık seçenekleriyle de kapısını açmaktadır.
CONCEPT GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK.
Melek UZUN
0530 238 22 66

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder