13 Temmuz 2019 Cumartesi

Deniz manzaralı satılık daire Tuzla

Deniz manzaralı satılık daire Tuzla

Deniz manzaralı satılık daire Tuzla ve Deniz manzaralı kiralık daire tuzla genelinde çeşitli mahallelerde eğilimi yüksek konut hareketliliklerinden biri. Şehir yaşamanı tabiatla sentezlemek isteyen birey ve aileler, Tuzla sahil kesimi konutlarını tercih ediyor.
Deniz manzaralı kiralık daire tuzla olanakları da iç kesimlerden kıyı bölgelere kadar hemen her noktada mevcut. Bölgedeki konut imar hareketliliğinin son yıllarda hızla artması, çeşitliliği de artıran unsurlar arasında.
Bugün ilçe geneline baktığınızda 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlardan başlayarak, villa tipi, dubleks ve tripleks projelere kadar alternatifler göz dolduruyor. Satılık ve kiralık daireler kapsamında en yoğun ilgiyi ise, sahil kesimi mahalleler ile deniz manzaralı konutlar görüyor.

Tuzla Deniz Manzaralı Satılık Daire

Tuzla deniz manzaralı satılık daire sahil şeridi yerleşkeleri baz alındığında bütçe dostu bir maliyetle karşımıza çıkıyor. Tuzla’nın benzer yerleşimlere göre daha uygun satılık konut mevcudiyetine sahip olmasında birkaç etkiden söz etmek mümkün.
Öncelikle şehir merkezine uzaklık bunda en büyük paya sahip. Fakat her geçen gün artan ulaşım örgüsü, fiyatların da gün be gün yükselmesine neden oluyor. Bir diğer amil ise, sosyal aktivite – eğitim ve yaşam kalitesi gibi öncül başlıklarda ilçenin yeni gelişen bir ehliyete sahip olması.

Deniz manzaralı satılık daire Tuzla’ da

Bu gelişim süreci, satın alımlarda bölge değerini artırırken hâli hazırda satışa sunulan konutlar için makul bir maliyete izin veriyor.Tuzla yatırım amaçlı daire satın alımları için de ideal bir adres. Bitmiş, süreğen ve başlanması planlanan birçok proje, bölgenin ileriki yıllarda değer artışının devam edeceğini gösteriyor.

Tuzla’da son yıllarda hayata geçirilen ve planlanan projeler;

  1. Tuzla metro ulaşımı
  2. Devlet hastaneleri
  3. Eğitim birimleri
  4. Tuzla Marina
  5. Sahil düzenleme çalışmaları
  6. Meyve-Sebze Hali inşaatı
  7. AVM’ler
  8. Sosyal Konut projeleri
  9. TOKİ konutları
  10. Yeşillendirme faaliyetleri
  11. Özel sektör konut ve bayındırlık faaliyetleri
Tüm bu maddeler, bölgeye daha yaşanılır bir mahiyet ve fizibilitesi yüksek bir katma değer kazandırıyor. Hem yatırımcılar hem de birey ve aileler için address Tuzla satılık daire  talepleri de bu ölçüde artış gösteriyor.Deniz manzaralı kiralık daire tuzla ilanlarımız için web sitemizi inceleyebilirsiniz.

Tuzla Deniz Manzaralı Satılık Daireler

Tuzla deniz manzaralı satılık daireler , farklı bütçe sınırılamalarına uygun alternatiflere sahip. Yeni binalarda yıllık enerji tüketimi en aza indirgenmiş durumda. Ayrıca otopark, Bina Yönetim Sistemi, güvenlik, asansör vb. eklentiler de göze çarpıyor.
Depreme dayanıklılık hususunda da daha katı kurallara göre inşa edilen bu yeni mimarî projeler, eski tip apartmanlara göre daha yüksek fiyatlardan alıcı buluyor. Site konutlarında da fiyatlar oldukça farklı bir dengeye sahip.
Deniz manzaralı kiralık daire tuzla ,portföyümüzde site kapsamındaki sosyal olanaklar, sağlık kuruluşları, dinlenme alanları, güvenlik hizmetleri gibi detaylar, daire fiyatlarının da farklılık arz etmesine neden oluyor.
Deniz manzaralı satılıkdaire fiyatları Tuzla
Hemen her bölgede mevsim geçişleri sürecinde satılık konut fiyatları bir miktar yükseliş gösterir. Konut kredi faizlerindeki hareketlilik de satılık daire fiyatlarına etki eden unsurlar arasında yer alıyor.
Daire satın alım sürecinde yıllık enflasyon, banka faizleri gibi piyasa dengelerine de dikkat etmek gerekiyor. Özellikle devlet tarafından sağlanan düşük faizli konut kredisinden faydalanarak, satın alım sürecini daha rahat bir platforma yaymak mümkün.
istanbul tuzla deniz manzaralı satılık daire
TOKİ tuzla satılık daireler ise, dönemsel olarak kura çekimi ile ilgililere sunuluyor. Kira öder gibi daire sahibi olma şansı tanıyan bu oluşumla yüzlerce kişi Tuzla’da ev sahibi oldu.
Tuzla deniz manzaralı satılık daireler ne kadar ?Sahile yakın mahallelerde ve iç kesimde olup da ulaşım ve sosyal yaşam kriteri yüksek bölgelerde satılık fiyatları daha yüksek. Bugün en güncel satılık ilanlarına göz attığımızda birkaç örnekle bölgedeki maliyet grafiğini anlamak mümkün. Buna göre:

Tuzla Deniz Manzaralı Satılık Daireler Ne Kadar?

  • Tuzla sahilde 1+1 kurguda apartman daireleri 300.000 TL den başlayan rakamlara satılıyor.
  • Lüks, deniz manzaralı 3+1 daireler ise 600.000 TL’den başlıyor. 1600.000 TL’ye kadar bu konseptte satılık konut mevcut.
  • Site içi deniz manzaralı konutlarda da yine 600 ile 1500 bin TL arasında bir ortalamadan söz edilebilir.
  • Deniz manzaralı, dubleks – tripleks ve lüks site olanakları içinde yer alan konutlarda fiyatlar 3 milyondan başlayarak öznel durumlara göre çok daha yüksek rakamlara dayanıyor.

Özetle, Tuzla’da deniz manzaralı daire satın almak istiyorsanız, yatırımlık ve ikamet amaçlı olup olmadığından, bireysel beklentilerinize kadar her bir kriterin etkisi önemli. Bütçe planlamanıza uygun bir daire için, güncel bir fiyat ve bölge taraması yapmanız yerinde olacaktır. Ayrıca bölgede faaliyet gösteren ehliyetli emlak firmalarından da destek alabilirsiniz.
Tuzlada kiralık daireler ve Tuzlada Satılık daireler için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.”deniz manzaralı satılık daire tuzla” Bu yazının tüm hakları Concept Gayrimenkul Danışmanlık ‘a aittir.İzinsiz hiçbir şekilde kullanılamaz , yayınlanamaz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder