22 Kasım 2016 Salı

Tuzla’daki Yeni Konut Projeleri
CONCEP GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ.
0216 494 0 900  / 0530 238 22 66
Ekşioğlu İnşaat Firması pek çok farklı projeyi hayata geçirmektedir. Ekşioğlu HGE Yapı’nın üstlendiği bir proje de Tuzla’da yükseliyor. İstanbul’un çeşitli yerlerinde modern yapıda yapılara imza atan firma, bu yeni projesinde Tuzla’yı merkez alıyor.
Ekşioğlu, güvenlikli yapıda, çağdaş yaşam standartlarını sağlayan, spor tesisleri ve havuzları ile her biri birbirinden özgün mimari anlayışa sahip pek çok konutla Tuzla’ya değer katmayı planlıyor.
Vizyon Park Projesi ile birlikte yepyeni bir yaşam biçimi sunan firma, Tuzla ve çevresindeki emlak yarışına hızlı bir giriş yaptı. Tuzla’ya bambaşka bir görünüm katacak olan bu proje ile modern bir yaşamı Tuzla’da satılık daire yaşamak mümkün hale geliyor.
Spor salonları, çocuklara özel parklar, yürüyüş parkurları, yüzme havuzları ve kapalı otoparkıyla pek çok imkanı müşterilerine sunan firma, uygun ödeme koşulları ile de sektörde bir adım öne çıkıyor. Tuzla Marina Projesi ile değerine değer katan bölge, İş GYO yatırımları sonrası finans merkezi de olmaya başladı. Gittikçe artan değeri ve pek çok imkanı ile son yıllarda ön plana çıkan Tuzla, Ekşioğlu’nun Vizyon Park Tuzla Residence Projesi ile daha da değerlenecek.
İstanbul Tuzla kiralık daire dumankaya  ve çevresine doğru genişlediği düşünüldüğünde, Vizyon Park Projesi’nin şehir içinde bir yerleşim alanı olacağı çok açık. Şehirde pek çok proje bulunmasına rağmen, Vizyon Park Projesi şehre bambaşka bir görünüm kazandıracağa benziyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder