19 Kasım 2016 Cumartesi

0216 494 0 900   /0530 238 22 66
Concept Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri.
www.tuzlasatilikdaire.com


Gayrimenkulünüzü Biz Pazarlayalım!Satmak ya da kiralamak istediğiniz gayrimenkulün tanıtımını sizin için biz yapalım. Tıklayın, formu doldurup bizimle iletişime geçin, biz gayrimenkulünüzün tanıtımını yapalım, siz keyfinize bakın! 

2011 yılında kurulan CONCEPT DANIŞMANLIK ; müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikası , her zaman güncel geniş portföyü,gayrimenkul alım-satım-kiralama öncesi ve sonrası danışmanlığı ile kısa sürede tanınmış , emlak sektöründe güvenilirliliği ve hizmet kalitesi ile isim yapmış bir firmadır. Hiçbir zaman görevinin müşteriye gayrimenkul bulmak ile bittiğini kabul etmeyen CONCEPT DANIŞMANLIK , finansal danışmanlık ( Kredi İşlemleri , Mortage vs. ) tadilat işleri gibi alım–satım-kiralama öncesi ya da sonrası her türlü konuda danışmanlık hizmeti vermeyi de kendine ilke edinmiştir. CONCEPT DANIŞMANLIK müşteri taleplerini iyi analiz ederek , müşterilerine istenilen kriterler dışında yer göstermemeği şirket politikası haline getirmiş, böylece müşterilerinin boşa zaman kaybetmesini önlemiştir. İstanbul’da gayrimenkul piyasası son 5 yılda büyük bir değişim içine girmiştir. Banka faiz oranlarının düşmesiyle konut alımlarının artması , inşaat maliyetlerinin aynı seviyede seyretmesi gayrimenkul piyasasını canlandırmıştır. Gayrimenkul konusunda bir danışmana ihtiyacınız olduğunda CONCEPT DANIŞMANLIK  , güler yüzlü ve her zaman “siz odaklı” hizmet anlayışı ile doğru adres olacaktır. CONCEPT DANIŞMANLIK hayalinizdeki yuvaya kavuşmanızı diler.
  

  www.tuzlaemlakci.com.
  www.tuzlasatilikvilla.com.
  www.tuzlakiralikvilla.com.
  www.tuzlasatilikev.com.
  www.tuzlakiralikev.com.
  www.tuzlasatilikdaire.com.
  www.tuzlakiralikdaire.com.
  www.tuzlasatilikarsa.com.
  www.tuzlasatilikfabrika.com.
  www.tuzlakiralikfabrika.com.
  www.tuzlakiralik.com.
  www.conceptdanismanlik.com.
  www.conceptgayrimenkuldanismanlik.com.
  
  Web adreslerimizden bizi takip edebilirsiniz.....
  Türkiye emlak ilanları, Satılık Kiralık emlak, İstanbul satılık Kiralık emlak ilanları, İzmir emlak ilanları, Ankara satılık kiralık emlak ilanları, Tuzla emlak ilanları, Pendik satılık, Kiralık emlak ilanları, Kartal satılık kiralık, Maltepe satılık kiralık, Küçükyalı satılık kiralık, bostancı satılık kiralık, kozyatağı kiralık satılık, kadıköy satılık kiralık, beykoz satılık kiralık, beşiktaş satılık kiralık, mecidiyeköy satılık kiralık, levent satılık kiralık, sarıyer satılık kiralık, şişli satılık kiralık, taksim satılık kiralık, akasaray satılık kiralık, topkapı satılık kiralık, zeytinburnu satılık kiralık, merter satılık kiralık, bakırköy satılık kiralık, bahçelievler satılık kiralık, ataköy satılık kiralık, küçükçekmece satılık kiralık, avcılar satılık kiralık, beylikdüzü satılık kiralık, esenler satılık kiralık, büyük çekmece satılık kiralık, bahçeşehir satılık kiralık, kumburgaz satılık kiralık, çatalca satılık kiralık, Tekirdağ satılık kiralık, İzmir satılık kiralık, muğla satılık kiralık, aydın satılık kiralık, satılık kiralık emlaklar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder