13 Nisan 2019 Cumartesi

Address Tuzla Satılık Daire

Address Tuzla Satılık Daire

Address Tuzla Satılık Daire ;istanbul’un Anadolu Yakası’nda birçok ilçe yer almaktadır. Buralarda yaşayanların sayısı ise milyonları bulmaktadır. Burada veya Avrupa Yakası’nda ise kirada oturan birçok kişi olduğu bilinmektedir. Bu kişiler doğal olarak kendilerine ait bir evin hayalini kurmaktadır. Ancak bunun için çoğu zaman ya istedikleri gibi bir ev bulamamakta ya da ödeme planlarından dolayı mağduriyet yaşamaktadırlar.
Tüm bunların farkında olan Kaspiyan Group İstanbulluların ev sahibi olabilmesi adına gerekli işlemleri tamamlamıştır. Bunun ışığında da Address Tuzla projesi sayesinde alıcılarını beklemektedir. Proje sayesinde Address tuzla satılık daire alma konusunda herhangi bir zorluk çekmeyeceksiniz. Çünkü uygun ödeme planları ve lüks evleriyle Kaspiyan Group sizlere yardımcı olmaktadır. Burası projeleri ve diğer hizmetleriyle tam bir marka haline gelmiştir. Anadolu Yakası’nın yükselen yıldızı konumundaki Kaspiyan Group yeni konut projeleri tuzla sayesinde binlerce insanı ev sahibi yapmayı hedeflemektedir.

Kaspiyan Group Adress Tuzla Satılık daire

Kaspiyan Group güvencesinde yapılmış olan Tuzla’daki proje ilçenin yeni yüzü olmuştur. Buradaki evler çevresindekilere bazı özelliklerinden ötürü kolaylıkla ayırt edilebilmektedir. Her şeyden önce evler 2019 İstanbul’una uygun şekilde inşa edilmiştir.
Çarpık kentleşmeye neden olan ve şehrin silüetini bozan bina yapılarından Kaspiyan Group özellikle kaçınmıştır. Bundan dolayı da proje Tuzla’ya yeni bir soluk getirmiştir. Projenin içerisindeki evlerin de oldukça kaliteli olduğunu bilmelisiniz. Toplamda 120 adet daire inşa edilmiştir. Bunların bir kısmı maket üzerinden satılmıştır.
Bir kısım evler ise proje bittikten sonra sahipleri tarafından satın alınmıştır. Ancak yine de ev sahibi olmak isteyen diğer kişiler için de proje bazında evler bulunmaktadır. Ev sahibi olma konusunda hala gecikmiş sayılmazsınız. Bunun için yapmanız gereken bir an önce Address Tuzla satılık daire  projesine başvurunuzu yapmaktır.
Address Tuzla Satılık Daire Fiyatları
Kaspiyan Group güvencesindeki evler bölgeye yeni bir soluk kazandırmıştır. Geniş gezinti alanları ve diğer sosyal faaliyetler kısımlarıyla birlikte bölge harika bir görünüm kazanmıştır. Özellikle proje içerisinde yer almakta olan 10 adetlik mağaza kısımları projedeki binalarda oturanlar tarafından takdirler karşılanmıştır.
Bunun yanında basketbol sahaları, fitness merkezi ve diğer spa alanları da binada oturanların beğenisini kazanmıştır. Çünkü yorucu bir iş haftasının ardından haftasonu dinlenmek isteyen ev sahipleri için bu tarz alanların önemi büyüktür. Buna ek olarak çocuklu ev sahiplerinin çocuklarını gezdirebilecekleri ve eğlendirebilecekleri oyun parklarının olması da önemlidir. Bu bakımdan yeni konut projeleri tuzla ev sahiplerinin bütün beklentilerine en iyi şekilde cevap vermektedir.
Address Tuzla Satılık -kiralık Daire
Projedeki evlerin özellikleri değişkenlik göstermektedir. Bu kapsamda bazılarını ele almak gerekirse örneğin D21 şeklinde isimlendirilmiş olan bir evin içerisinde 3 balkon, 1 banyo, antre, giyinme odası, yatak odası ve oturma odası yer almaktadır. Ayrıca tatmin edici büyüklükte ve mutfağının olduğu da unutulmamalıdır.
Metrekare hesabı bakımından toplamda bu evin boyutunun 55 metrekare olduğu söylenebilir. Bir başka ev tipi olan C30 daire modeli ise 2 balkon ve 1+1 şeklinde dizayn edilmiştir.Address Tuzla Satılık Daire Burada metrekare hesabı yapılacak olursa evin toplamda 70 metrekare olduğu belirtilebilir. Modern ve klasik tarzda inşa edilmiş olan evler alıcılar için hazır hale getirilmiştir. Teşhir evlerini inceleyecek kendi satın alacağınız ev hususunda ayrıntılı bilgiye sahip olabilirsiniz.
Banka kredileri ve diğer faiz seçenekleri konularında Address Tuzla satılık daire avantajlarından faydalanabilirsiniz. Böylece kendi eviniz için kredi çekerek bunu ödemeye bir an önce başlayabilirsiniz.
Bu arada evlerin oldukça konforlu ve modern tarzda olduğunu bir kez daha hatırlatmakta yarar görmekteyiz. Sonuç olarak Address Tuzlaprojesinden Kaspiyan Group güvencesinde evinizi satın alabilirsiniz.
Tuzlada yeni konut projeleri İçin; Web  sitemizi http://www.conceptdanismanlik.com/  ziyaret edebilir yada 0216 494 0 900 den arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder