28 Ekim 2018 Pazar

Satılık daire Tuzla istanbul

Satılık daire Tuzla istanbul

Satılık daire Tuzla istanbul  ve uygun kredili konut arayışınızda, emlak sektöründeki iniş-çıkışları ve yeni imâr bölgelerini takip etmeniz gerekmektedir. Son yıllarda inşaat sektörü hızlı ve yüksek ivmeli bir gelişmeye imza atmıştır. Özellikle devlet ve özel sektörün iş ortaklığından doğan yeni projeler hayata geçirilmiş ve konut fiyatlarında kayda değer bir gerileme tespit edilmiştir.
Yeni iskan planları ile ilçe sınırları daha da genişleyerek, ücra bölgeler ilçe merkezine bağlanmış, bağlantı yolları ve genişletilen park alanlarıyla bu gelişim süreci dört koldan desteklenmiştir.Tuzla satılık daire ve konut talebi her geçen artış gösteriyor. Bunun bir devamı olarak yeni projelerle ilçe yüzü genişletilmekte ve daha fazla ihtiyaç sahibine erişim sağlanmaktadır.
Şu an tamamlanmış, inşa sürecinde ve ön talep aşamasında pek çok farklı konut projesi yer alıyor. Bunlardan bir kısmı toplu konut olarak bilinen sitelerden meydana gelmekte, bir kısmı ise münferit yapılanmalarla daha müstakil bir tablo sergilemektedir.

Satılık daire Tuzla istanbul'da

Tuzla satılık daire fiyatları, yapının muhtevasında yer alan niteliklere ve metrekaresel değerlere göre değişkenlik gösteriyor. Ayrıca konutun bulunduğu bölge ve çevre yapılanmalarda bu fiyatlandırmada etkili unsurlar arasında.
Tuzla’nın muhtelif bölge ve semtlerinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler satışa sunulmaktadır. Fiyatlar bu parametreler ışığında 120.000’lerden başlayarak, 1 milyon limitine kadar yükselen bir grafik sergiliyor.
Sektörde daire fiyatlarına etki eden bir diğer hususiyet, özellikle site yapılanmalarındaki modern ayrıcalıklar. Yapıların çevre dokusunu oluşturan parklar, bahçeler, mesire alanları, alışveriş merkezleri, banka, hastane ve kamu binalarına olan yakınlık, sosyal aktivite imkânları gibi özel seçenekler, fiyatların da artış göstermesinde direkt etki eden unsurlar arasında.

Satılık daire Tuzla istanbul Emlak Konut GYO

Tuzla emlak konut GYO, ilçenin daha nitelikli bir kimliğe kavuşmasında en etkili imâr programlarını hayata geçirmiştir. Özellikle geçtiğimiz yıl itibariyle Tuzla sınırları dahilinde gerçekleştirilen özel konut projeleri, ilçede daha efektif ve kullanışlı bir yaşam alanı sağlamıştır.
Emlak Konut GYO, 1950’lerden beri kentleşme faaliyetleri yürüten ve pek çok ilçe ve semtin genel kompozisyonunu değiştirmiş bir kuruluş. Mimarî yeniliklerle ve inşaat sektörüne kazandırdığı yeni yaklaşımlarla dikkat çeken Emlak Konut, Tuzla için de bir dönüm noktası olmuş ve bölgenin bugünkü modern kimliğine kavuşmasında en büyük atılımları gerçekleştirmiştir.
Tam adıyla Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak bilinen Emlak Konut, her geçen gün büyüyen portföyüyle daha pek çok yeni projenin hazırlığı içinde. Kurum ortakları arasında Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yer alıyor. Fakat çok büyük bir hisse ile halka açılan şirket, bu sayede daha da hızlı bir yükseliş grafiğine erişmiş durumda.

Satılık daire Tuzla istanbul /Tuzla Emlak Konutları 1

Tuzla emlak konutları 1, birçok ihtiyacı toplu bir alanda toplayan yeni nesil bir projedir. 2 etaptan oluşan Tuzla Emlak Konutları, farklı sosyal aktiviteler ve sakinler için geliştirilmiş güvenlik unsurları ile donatılmıştır. Bu teknolojik site, ilçenin görünen yüzünü değiştirmiş ve çevresel olarak da daha değerli bir bölge hâlini almasında katkı sağlamıştır.
Kentsel yaşamı daha sakin bir mecraya yayan bu konutlar bölgesi, hem daha aktif bir sosyal yaşam vâdediyor hem de şehrin gürültü ve görüntü kirliliğinden ayrıştırılmış daha özel bir yaşam alanı sunuyor. Peki bu sitede ne gibi özellikler mevcut. İşte birkaç örnek;
• 666 Konut
• 8 ticarî ünite
• 1 sosyal tesis
• Güvenlik unsurları
• Teknolojik donanım
• Çocuk parkları
• Dinlenme ve yürüyüş alanları
• Spor sahaları
• Merkezi iklimlendirme sistemleri
• Dijital interkom sitemi
• Uydu yayını
• Jeneratör
• Açık otopark
Satılık daire Tuzla istanbul /Tuzla Emlak Konutları 2
Tuzla emlak konutları 2, ilk etaptaki modern şehir silüetini bu aşamada da gerçekleştirmektedir. İlk projenin gördüğü yoğun talep ve olumlu geri dönüşler, 2ç kısımda daha da yoğunlaşmış bir inşâ planının önünü açmıştır. Konut sayısı arttırılarak daha interaktif bir yaşam alanı, yine aynı sükûnet ve huzur ortamı içinde kurgulanmıştır. Bu projenin teknik detayları ise şu şekilde özetlenebilir:
• 1679 konut
• 4 ticarî ünite
• 1 sosyal tesis
• Konut 1 de yer alan diğer tüm eklentiler
Tuzla’da Uygun Satılık Daire
Tuzla’da uygun satılık daire  arayanlar, öncelikle yaşam standartlarına ve sosyal hayata katılım oranlarına göre bir bölge belirlemeli. Farklı standartlarda ve fiyat aralığında pek çok daire ve konut bulmak mümkün.
Satılık daire Tuzla istanbul Çok sayıda şirket, bu bölgede satılık daire temininde faaliyet sergiliyor. Bu şirketlerden bir kısmı, yeni imâr projelerini hayata geçirirken bir kısmı da bu konutların satış ve lansmanında rol oynamaktadır. Bu şirketlerden danışmanlık talep ederek, size ve ailenize en uygun ortamda kaliteli ve yüksek standartları bir yaşam alanına sahip olabilirsiniz.

Tuzla Konut Projeleri

Tuzla konut projeleri, farklı şirketler tarafından yapılandırılan konut topluluklarını ifade etmektedir. Bu projeler önümüzdeki süreçte tamamlanacak en güncel ve yeni oluşumlarla, aşağıdaki listede örneklendirilmektedir.
• Satya Yapı: Bu proje, 138 konuttan müteşekkil. 4200 metrekarelik bir alan içine konuşlandırılan yapı, 1-3 oda sayısı ve 1-2 salon adedi ile değişen bir yelpaze sunmaktadır. Tuzla sahiline ve İDO’ya oldukça yakın bir yerleşme planına sahip olması, projenin daha da göz doldurucu bir nitelik kazanmasını sağlamıştır. Sosyal imkânlar bakımından da hem gençlere hem de emeklilere hitap eden bir çevre düzenlemesine sahip.
• Tuzla Realist: Bu konut projesi, 6 konut ve 2 bloktan müteşekkil. Yıl sonunda tamamlanması planlanan inşaat alanında 215 bin TL ila 325 bin TL arasında bir fiyat aralığına sahip konutlar yer alıyor.
• Elexia Tuzla: Yeşil GYO tarafından gerçekleştirilen bir proje. Konut dışında AVM, ofis, otel, Thermal spa gibi pek çok farklı yapılanmayı kapsamaktadır. Ayrıca pek çok sosyal aktivite ve spor imkânı için de etkili bir kurgu olduğunu söylemek mümkün. Yüzme havuzlarından, fitness salonlarına kadar pek çok seçenek plan içinde yer alıyor.

Tuzla Merkeze Yakın Satılık daire

• Tuzla Port: TRC inşaat tarafından yükselen bir yapılar topluluğu. 16 bin metrekarelik bir alanda 200 daire ve 66 dükkan bulunmaktadır. Yine pek çok sosyal aktivite ve spor tesisleri ile donatılan yapılanma, modern bir yaşam alanı olarak oldukça dikkat çekmektedir.
• Gold Life Tuzla: Çok geniş bir alana inşa edilen proje kapsamında toplam 150 konut yer almaktadır. 2 yıl içinde teslim edilmesi planlanan konutlar 105-130 metrekarelik bir genişlikte değişiyor.
• Kriya Time Tuzla: 188 konut içeren bir konut projesi. 1+1 ila 3+1 arasında değişen konutlar, yine sosyal imkânlar ve iş alanları ile çevrelenmiş bir karaktere sahip.
Tuzla satılık daire; Tuzla sınırında ve çevresinde yükselen bu yapılanmalar, daha pek çok özel proje ile donatılmış durumdadır. Satışı tamamlanmış ya da yeni satışa sunulan farklı inşaat alanları mevcut. Satılık konut için öncelikle bütçe planlaması yapılmalı ve özellikle lansmana özel kampanyalar takip edilmelidir. Satılık daire Tuzla istanbul genelinde hüküm süren Kentsel Dönüşüm süreci, pek çok lisanlı şirket tarafından idare edilen bir yapılanma hayata geçirmiştir.
Bu sayede hemen her bölgede inşaat şirketleri yüksek standartları yakalamayı hedef alıyor. Bu sekötrel rekabet, fiyatların daha makul değerlerde seyretmesinde de oldukça büyük rol oynamakta. Öncelikle devlet konut projeleri analiz edilmeli ve özel sektörle karşılaştırmaya gidilerek en doğru satın alım süreci hayata geçirilmeli. Bunun için profesyonel şirketlerle iletişime geçebilir ve size doğru bir yol haritasının belirlenmesini talep edebilirsiniz.
Tuzlada yeni konut projeleri İçin; Web  sitemizi  http://tuzlaemlakci.com/ ziyaret edebilir yada 0216 494 0 900 den arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder