19 Eylül 2018 Çarşamba

Tuzla kiralık dükkânlar

Tuzla kiralık dükkânlar

Tuzla kiralık dükkânlar , girişimciler için opsiyonel seçenekler sunmaktadır. Hizmet-sanayi sektöründeki büyüme oranlarıyla dikkat çeken bölge, çok sayıda iş kurmak isteyen girişimcinin de yeni adresi. İlçe son dönemlerde istihdam ve sosyal belediyecilik anlayışını üst seviyeye taşıdı. Böylece bölgede iş kurmak isteyen birey ve kurumlara da büyük olanaklar sağlanıyor. Tuzla’da gerçekleştirilen İstihdam Fuarı’nda da bölge sâkinlerine iş olanakları aktarıldı. Tuzla sadece yerleşik katılımcılar için değil, çevre ilçe ve semtlerden gelen yatırımcıların da odak noktası hâline gelmiştir. Bölgeye ilk defa dükkân açacak girişimcilerle birlikte, hâlihazırda işini kurmuş olup Tuzla’da bir şube kurmak isteyenler de giriş yapmaktadır. Bölgede yer alan yapı tipolojilerden en büyük pay konut yapılanmasına ait. Bu oran, açılan dükkânların müşteri potansiyelini de arttırıyor ve daha az dükkân bulunması iş gücü niteliğini de arttırıyor.
Tuzla kiralık dükkân, bölgenin farklı kesimlerindeki değişen ihtiyaçlara yönelik düşünülmeli ve yapılacak hizmet faaliyetinden en yüksek verim sağlanmalıdır. Bunun için bölgenin geçmiş döneme ait istatistikî bilgileri ve iş yeri açacağınız bölgedeki bireylerin gelir düzeyleri de önem taşıyor.Tuzlada Dükkân sahibi olmak diğer kiralık yapı tiplerine göre daha maliyetli ve sağlanacak hizmete göre birtakım riskleri mevut. Bu risklerin en aza indirilmesi için bölge seçimi, yapılacak iş gücüne göre belirlenmeli ve bölgenin genel alışveriş yönelimi hesaba katılmalıdır.
Tuzla Sanayi Bölgesinde de çok sayıda blok ve site yer alıyor. Burada dükkân ve iş yeri sahibi olmak isteyenlerin sayısı da her geçen gün artış gösteriyor. Kiralar da diğer ilçelerde yer alan sanayi bölgelerine göre daha düşük seyrediyor. Bu da bölgeye olan rağbetin artış göstermesinde en büyük etkiye sahip. Şu an Sanayi Bölgesi’nde özellikle otobana yakın site ve bloklarda çok sayıda satılık ve Tuzla kiralık dükkân bulunuyor. Burada hemen her türlü iş gücünün sağlanabilmesi ve çeşitli üretim programlarının hayata geçirilmesi mümkün.

Tuzla Kiralık Dükkânlar’ı Nasıl Bulurum?

Tuzla kiralık dükkânlar ‘ı nasıl bulurum? Nerede daha uygun fiyatlı kiralama opsiyonları mevcut? En kârlı yatırımın gerçekleştirilebilmesi için, geniş kapsamlı bir araştırma yapılması şart. Özellikle Tuzla gibi gelişen bölgelerde konut ve dükkân kira bedelleri semtlere göre değişkenlik gösteriyor. Tuzla’da kiralık seçeneklerinden faydalanabilmek için hem bölgede faaliyet gösteren emlakçılardan hem de internet üzerinde konut ve iş yeri kiralaması gerçekleştiren kurumlardan bilgi alabilirsiniz. Bölgeyi bizzat ziyaret ederek, daha çok nerelerde bir yapılanma ve yoğunlaşma mevcut olduğunu saptamanız da mümkün. Özellikle Tuzla Merkez kiralık , üretim ve satış yapan dükkân sahiplerinin yoğun olduğu bölgeler. Sahil kesimine yakım iskan yoğunluğu da artış gösterdiği için, buradaki semt ve mahallelerde de dükkânlar kârlı bir çalışma düzenine sahipler.
Tuzla kiralık dükkân nasıl bulurum diyorsanız; öncelikle kendi kriterlerinizi ve yapacağınız hizmet kolunun gereksinimlerini belirlemenizde fayda var. Tuzla’da şu ana kadar pek çok proje hayata geçirildi. Bunların bir kısmı bölgedeki istihdam oranını arttırmaya yönelik. Ferah ve yaşam düzeyi arttırılan bölgede insanların alım gücü de giderek artış gösteriyor. Bu sayede yapılan yatırımlık projeler de karşılığını fazlasıyla görüyor. Geçtiğimiz yıl TCDD birçok durağını isletmeye açtı. Hızlı tren ve Tuzla Metro istasyonunun da Tuzla’da alınmasıyla birlikte, bu bölgeye daha fazla insan giriş-çıkışı da sağlanmış oldu. Bölgede açılan yeni iş yerleri ve kiralık dükkânlar ve Tuzla kiralık işyeri bu insan yoğunluğundan da pozitif yönde etkilenmiş duruyor. Yapılan araştırmalar bölgede alım satım ve üretim faaliyetlerinin yüksek bir oranda seyrettiğini göstermektedir. Kuracağınız iş ve açacağınız dükkân için 2018’de seçebileceğiniz bölgelerden birinin de Tuzla olduğunu söylemek mümkün.

Tuzla Kiralık Dükkânlar ‘ı Devredenler

Tuzla kiralık dükkân devren seçenekleri ile var olan işin devamını düşünen girişimcilere hitap etmektedir. Devren kiralık dükkân alımları, boş mekânların kiralanmasından farklı bir prosedüre bağlı. Burada yapılacak kira sözleşmesi, mal sahibi ve kiracının da iştirak ettiği bir anlaşma. Her bir taraf bu sözleşmede bazı yükümlülüklere tâbi tutulmuştur. Kiracı böyle bir sözleşmede, var olan haklarını devretmiş kabul edilir. Bu mekânda yer alan tüm mallar ve kullanım hakları da yeni kiracıya devredilmiş olur. Burada mahalde yer alan demirbaşların da mal sahibi tarafından belilenmesi gerekiyor.
Tuzla kiralık dükkân devren düşünüldüğünde bazı esaslar gündeme gelmektedir. Borçlar kanunu gereği, kiracı bu işte yazılı bir rıza belgesi vermek durumundadır. Mal sahibi kiracıya danışmaksınız böyle bir kiralama faaliyeti gerçekleştiremez. Eğer iş yeri borçlarla birlikte devrediliyorsa burada yeni kiracının da bilgisi dâhilinde olması ve imzalanan sözleşmenin tarafların elinde bulundurulması gerekiyor.

Tuzla Kiralık Dükkânlar ‘ı Arayanlar Dikkat!

Tuzla kiralık dükkân arayanlar dikkat! Yatırım amaçlı kiralanan ve satın alınan mülkler, itinalı bir araştırma ve kapsamlı bir planlama ile gerçekleştirilmektedir. Açacağınız dükkanda yürütülecek faaliyet ve personel sayısı gibi ihtiyaçlar, mekân belirlemesinden önce saptanmalıdır. Ayrıca çevrede yer alan kuruluşlar da araştırılarak, aynı sektörde çok sayıda iş yeri bulunup bulunmadığına dikkat edilmelidir. Aynı bölgede çok fazla eş sektörde faaliyet gösteren kuruluş bulunması hâlinde, kazanç oranları oldukça düşük olmaktadır. Burada bölgesel ihtiyaçların belirlenmesi ve kişilerin harcama karakterlerinin iyi analiz edilmesi gerekiyor. Kiralama işlemi öncesinde bütçe planlamanızı da doğru yapmalısınız. İş gücü başladıktan sonra sürpriz harcamalar, kısa sürede iş yerini iflasa götürebilmektedir. Uygun bir dükkân bulmak için, nitelikli emlakçılarla irtibata geçin. Yapacağınız iş kolunun ne gibi vergilere tâbi olduğunu ve ne kadarlık bir sermaye gerektirdiğini de önceden araştırmanız gerekiyor.
Tuzla, hizmet sektöründe de birtakım gelişmelerle pek çok kişinin ilgi odağı durumunda. Hızlı trene ek olarak Marmaray ve havaalanı pisti gibi oluşumlarla daha da yükselen bir grafiğe ulaşması bekleniyor. Ayrıca bu bölgelerde yeni iş imkânları ve dükkânlar da gelecek süreçlerde artacak gibi görünüyor. Özellikle devlet tekelli projelere bağlı olarak ihaleye açılması beklenen iş yerleri şimdiden girişimcilerin takip ettiği konulardan biri. Bir havalimnanı pisti inşa edilmesi hâlinde, burada çok sayıda dükkân ihaleye açılacaktır.
Tuzla Kiralık Dükkânlar ‘ın Fiyatları
Tuzla kiralık dükkânlar fiyatları geçen yıl ve bu sene itibariyle düşük bir yükseliş gösterdi. Özellikle küçük ve orta ölçekli işletme yapıları için bu kârlı piyasa oranları, daha fazla iş sahibinin bu bölgeye yönelmesini sağlamıştır. Fiyatlar, dükkânın bulunduğu bölgeye ve yapının mimarî karakterine göre değişkenlik gösteriyor. Yine dükkânın metrekaresi ve camekân, vitrin gibi mekanizmaların muhtevası fiyatların belirlenmesinde en büyük etkenler arasında. İşlek mahallelerde ve özellikle ana cadde üzerinde bulunan dükkân kiraları daha yüksek seyrediyor. Ara sokaklarda ve yükseltisi fazla olan mahallerde ise fiyatların yarı yarıya düştüğü gözlemlenmektedir.
Tuzla kiralık dükkânlar ‘ın fiyatları en yüksek merkez bölgesinde saptanmıştır. Tabiî burada kurulan tüm iş yerlerinin kazanç oranlarının yüksek olması da bunda en büyük etkiye sahip. Daha ücra mahalle ve semtlere gidildikçe kira bedelleri düşme eğiliminde. Lüks konutlarla donatılmış bölgeler yine kira oranlarının yüksek seyrettiği bölgelerden. Tuzla Marina ve Tuzla İstasyon mahallesi iş yeri sahiplerinin tercih ettiği bölgeler arasında yer alıyor. Site konutlarında da alışveriş merkezleri, market ve çeşitli gereksinimleri karşılayan dükkân oluşumları mevcut. Bu bölgelerdeki kiralık dükkân varlığı için emlakçılardan ve site yönetimlerinden bilgi alabilirsiniz.
Tuzlada yeni konut projeleri İçin; Web  sitemizi  http://tuzlaemlakci.com/ ziyaret edebilir yada 0216 494 0 900 den arayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder