19 Kasım 2016 Cumartesi

Tuzla’daki Yeni Konut Projeleri.

Tuzla’daki Yeni Konut Projeleri.

CONCEPT GAYRİMENKUL DANIŞMANLIK HİZMETLERİ.
0216 494 0900 / 0530 238 22 66

Tuzla ve çevresindeki emlak yatırımlarının sayısı her geçen gün artıyor. Firmalar artık birbirleriyle büyük bir rekabet içinde. Tuzla ve çevresinin sağladığı avantajları fark eden firmalar, bu bölgede pek çok projeye imza attı. RSM Yapı’nın projesi de bunlardan sadece biri.
Tuzla yayla mahallesi satılık daire ,tuzla yayla mahallesi kiralık daire , bölgenin yükselen yıldızı konumunda bulunuyor. Tuzla Orhanlı’da RSM Yapı’nın hayata geçirdiği Tuzla Maksimum Life Projesi, insanlara minimum yatırım imkanı ile maksimum kazanç sunuyor.
Yeni İstanbul Tuzla yönünde genişliyor. Anadolu Yakası proje alanında yer alan ve Tuzla’nın tam merkezinde olan Maksimum Life Projesi’nde inanılmaz derecede düşük fiyatlara daire sahibi olmak mümkün.
Projenin etrafında pek çok farklı şey yer alıyor. TEM’in hemen yanında yer alan projenin çevresinde Sabancı Üniversitesi ile Okan Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, Süleyman Şah Üniversitesi, Organize Sanayi Bölgeleri, Lojistik Merkezi, Viaport AVM, Sabiha Gökçen Havaalanı, Teknopark, HABOm ve Formula1 pisti yer alıyor. Tüm bunlarla çevrili olan proje, müşterilerine cazibenin merkezinde yaşam şansı sunuyor.
Tuzla için İstanbul’un yeni Ataşehir’i denmeye başlandı bile. Fiyatlar yükselmeden daire sahibi olabilirsiniz. İsterseniz kendiniz oturabilir, isterseniz kiraya verebilirsiniz. Daireler 8 senede kendini ödüyor.
Daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile satışa sunuldu. Proje kapsamında kapalı otopark, AVM, yüzme havuzu, çocuk parkı, spor salonu, süs havuzu ve toplantı salonları bulunuyor. Tüm bunlar ile modern bir yaşama Tuzla’da adım atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder